Tjänster för privatpersoner

FÖR DIG:

Samtalsterapi
Vill du få hjälp att förstå dig själv lite bättre, kanske bryta gamla mönster och hitta motivationen att gå vidare? Eller känns det som om något är fel men du har svårt att komma på vad och du är redo att må bra? Som terapeut med kompetenser inom kognitiv beteendeterapi (KBT), Acceptance and commitment therapy (ACT), Motiverande samtal (MI) och lösningsfokuserade samtal kan jag hjälpa dig hitta din väg framåt.

Rådgivning
Står du inför ett val men klarar inte att välja, är du i behov av ett bollplank eller behöver du bara få prata med någon som tar sig tid att lyssna utan att döma? I det rådgivande samtalet finns jag där för att ge råd och stöd, bidra med ett annat perspektiv och hjälpa dig hitta nya lösningar.

Ungdomssamtal
Samtalsterapi för ungdomar upp till 20 år.
Här får du möjlighet att prata om det som du behöver prata om. Det kan vara allt från svåra händelser du varit med om till orostankar som påverkar dig negativt. Samtalen byggs upp utifrån dig och dina behov och du väljer själv vad du vill dela med dig av.

Samtal via SKYPE
För dig som av någon anledning har svårt att besöka min mottagning finns möjlighet till samtal via SKYPE.

Samtal via telefon
Stödjande samtal via telefon för dig som inte kan eller vill besöka min mottagning.

BOKA ETT SAMTAL

FÖR ER:

Par- eller medlingssamtal
För er som har svårt att komma överens i en fråga eller upplever brister i förståelsen av varandra och behöver råd och stöd av en opartisk samtalspartner.

BOKA ETT SAMTAL

51430992_1190211467822645_5143519767012835328_o.jpg